Het C-café

‘Jouw kopje cultuur en kunst in een unieke omgeving’

Sinds september 2018 zijn wij, studenten SCW van het Graafschap College uit Doetinchem, bezig met een nieuw concept; het C-Café. 

Elke school en elke leerling maakt kennis met Culturele en Kunstzinnige vormen. Tijdens onze onderzoeken merkten we dat jongeren weinig wisten van het vak CKV. Dat ze geen idee hadden wat ze er mee moesten en niet wisten wat er allemaal te leren en te ontdekken valt als je dit vak volgt.

Met het C-Café kunnen we alle culturele en kunstzinnige activiteiten plaatsen in een omgeving die de leerlingen en jongeren aanspreekt. Een café! CKV in ons C-café. Hoe gaaf is dat?

 

 

Werkwijze

Scholen kunnen uit enkele menukaarten een passend aanbod kiezen. Zo kan er gekozen worden voor 1 menu, maar kunnen ook verschillende onderdelen van de kaarten met elkaar gecombineerd worden.*

Onze menukaarten zijn geschikt voor JONG en OUD. Op de menukaarten staan de workshops en de prijzen. Hierdoor weet je snel waar je aan toe bent. Wij kunnen nog steeds uw wensen toepassen in ons aanbod. Mailt u hiervoor naar jongerencentrum@gruitpoort.nl. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

*Combineren van onderdelen uit verschillende kaarten betekent dat wij samen kijken naar de mogelijkheden. Hierdoor zal er éénmalig € 150 in rekening gebracht worden. 

Mogelijkheden C-café

Bent u op zoek naar een PASSEND LESAANBOD, BEDRIJFSFEEST, KINDERFEEST of FAMILIEDAG? Denk dan eens aan ons Culturele aanbod. Onze docenten staan garant voor een inspirerende activiteit. Voor meer info: jongerencentrum@gruitpoort.nl

Wij wensen u veel plezier. Proost!
Team jongerencentrum en Team SCW v.h. Graafschap College