Try-out Djazzvibes Academy

Datum/Tijd
16/05/2019 | 20:30 - 22:30 uur

Locatie
Gruitpoort

Try-out Djazzvibes Academy


De jonge deelnemers van de Djazzvibes Academy zijn inmiddels al enkele weken hard aan het repeteren voor een spetterend optreden op 25 mei tijdens het Djazzvibes festival. Na een spannende auditie zijn er 9 bandleden en 2 Dj’s geselecteerd. De band repeteert onder leiding van Will Nuruwe en Gerard de Jong en de dj’s mogen genieten van de professionele begeleiding van DJ Danjah

Om alvast in de stemming te komen spelen ze twee keer een try-out, waar dit de tweede van is. Gezellig in Muziek Café Merleyn in de Grutstraat te Doetinchem.. En jij kunt er bij zijn! Kom vanaf 20u binnenlopen en geniet als eerste van deze jonge talenten. De toegang is gratis.

De Djazzvibes Academy is een onderdeel van Djazzvibes. Jongeren tussen de 16 en 24 jaar repeteren 9 weken lang in het Jongerencentrum, onder begeleiding van professionele muzikanten Will Nuruwe en DJ Danjah.  Met de ondersteuning van Gerard de Jong, onze vaste bandcoach. 1 band en 2 DJ’ s laten op Djazzvibes zien wat ze geleerd hebben. Daarnaast mogen ze deelnemen aan de masterclass van Waylon op 25 mei.