GRID
MuziektheaterLAB

GRID LAB

Bij GRID MuziektheaterLAB leer je hoe theater en muziek samen het verhaal vertellen. Wat je met woorden niet kunt zeggen, kun je met muziek voelbaar maken. Elke woensdagavond werken we in verschillende groepen naar voorstellingen toe.

Docenten

Carina Numan

Bij GRID leer je hoe theater en muziek samen het verhaal vertellen. Wat je met woorden niet kunt zeggen, kun je met muziek voelbaar maken. Hoe? Dat is steeds weer een ontdekkingsreis, een nieuw avontuur.

Sofie Cornelissen

Hé! Wie ben jij? Ik wil het weten! Wat zeg je? Ik wil het horen! Wil je muziektheater maken? Laat maar zien wat je kan! Ik help je met veel plezier je talent te ontwikkelen. Geen muziek is betoverender dan de stemmen van jonge mensen als we niet kunnen horen wat ze zeggen.

Zwaan Stam

Met muziek kan ik laten horen hoe je beweegt. Heet het dan dans? Met een lied kan ik vormgeven wat ik wil zeggen; dan heet het zang. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die niet kan zingen!

Wendelien Wouters

Bij GRID krijgen jouw ideeën een plek. Ik ben nieuwsgierig naar welk verhaal jij op het podium wilt vertellen. En ik leer je hoe je dat doet met zelfvertrouwen en lef. Daar heb je je leven lang wat aan.

Praktische informatie

Tijd
10 tot 14 jaar: 18.00 uur
14 – 20 jaar: 20.00 uur
GOUD: 20.00 uur

Kosten
10 weken: € 125,-
40 weken: € 400,-