JC voor scholen

‘C-Cafeetje’

Als school en docent ben je altijd op zoek naar een inspirerend en vernieuwend aanbod voor je leerlingen op het gebied van CKV. ‘Theater en film hebben we op school ook al, we zijn op zoek naar iets waar onze leerlingen niet zo snel mee in aanraking komen’. een uitspraak die regelmatig voorbij komt in gesprek met docenten. 

Met het C-Café brengen we alle culturele en kunstzinnige activiteiten samenbrengen die jongeren aanspreekt en een waardevolle invulling zijn voor het vak CKV

Menukaart

Als school kan je uit enkele menukaarten een passend aanbod kiezen. Zo kan er gekozen worden voor 1 menu, maar kunnen ook verschillende onderdelen van de kaarten met elkaar gecombineerd worden.

Onze menukaarten zijn geschikt voor JONG en OUD. Op de menukaarten staan de workshops en de prijzen. Hierdoor weet je snel waar je aan toe bent. Wij kunnen nog steeds specifieke wensen toepassen in ons aanbod. Gewoon even een mailtje sturen, dan nemen we z.s.m. contact op

 

Introducties

We zijn er gek op, introducties! Grote culturele projecten voor alle nieuwe leerlingen. In 2018 en 2019 maakten we al introductieprogramma’s gevuld met culturele workshops en het bouwen van een grote reactiebaan met meer dan 200 leerlingen! 

Neem contact met ons op om jouw unieke intro dag te organiseren