Djazzvibes Academy

Datum/Tijd
15/05/2019 | 19:00 - 21:00 uur

Locatie
Jongerencentrum Doetinchem

Djazzvibes Academy


De jonge deelnemers van de Djazzvibes Academy zijn inmiddels al enkele weken hard aan het repeteren voor een spetterend optreden op 25 mei tijdens het Djazzvibes festival. Na een spannende auditie zijn er 9 bandleden en 2 Dj’s geselecteerd. De band repeteert onder leiding van Will Nuruwe en de dj’s mogen genieten van de professionele begeleiding van DJ Danjah.

De Djazzvibes Academy is een onderdeel van Djazzvibes. Jongeren tussen de 16 en 24 jaar repeteren 9 weken lang in het Jongerencentrum, onder begeleiding van professionele muzikanten Will Nuruwe en DJ Danjah.  Met de ondersteuning van Gerard de Jong, onze vaste bandcoach. 1 band en 2 DJ’ s laten op Djazzvibes zien wat ze geleerd hebben. Daarnaast mogen ze deelnemen aan de masterclass van Waylon op 25 mei.

Er zijn verschillende momenten dat je de band alvast live kan horen. de eerste try-out in De Gruitpoort en de tweede in Muziek Café Merleyn. Natuurlijk wil je ook alvast je tickets voor de Masterclass van Waylon. Bekijk hier ook de rest van de kaartverkoop.