Slowdate

Datum/Tijd
11/03/2019 | 15:00 - 17:00 uur

Locatie
Jongerencentrum Doetinchem

Slowdate


De Slowdate is een ontmoeting tussen jongeren en ouderen. Elke tweede maandag van de maand in het Jongerencentrum. We stellen een thema centraal en gaan dan ongeveer twee uurtjes met elkaar in gesprek en ervaringen uitwisselen. Halverwege krijgen de ouderen een snack, aangeboden door één van de deelnemende jongeren.
De thema’s worden bedacht door een klein groepje afgevaardigden. Zowel jong als oud zijn hier in vertegenwoordigd.

Het thema van 11 maart is beïnvloeding door reclame. Een meisje dat al vaker had deelgenomen aan de slowdate, en ook meedenkt over de thema’s vertelde dat zij zich vaker laat verleiden door mooie YouTube filmpjes over Make-up. De eerste drie keer dat ze het ziet kan ze zich misschien nog inhouden, maar de vierde keer gaat ze overstag en koopt ze het toch.
En als ze dan bezorgd worden, zitten ze ook nog in zo’n mooi doosje. Die spaart ze nu ook. Kortom; daar gaat je geld!
Een jongen die deelneemt is copywriter en net zijn eigen bedrijf aan het opstarten. Hij houdt zich vooral bezig met wervende teksten. Hoe trek je zoveel mogelijk kijkers en klanten door het kiezen van pakkende zinnen en treffende woorden.

Samen trappen zij de derde slowdate van het jaar af met een gezamenlijke pitch. Onder leiding van Jan Menderink. Georganiseerd door het Jongerencentrum en Lang Leven Kunst. Mede mogelijk gemaakt door het oranje fonds. Elke tweede maandag van de maand van 15:00-17:00. Kom vooral een keer kijken en/of meedoen. Graag horen we vooraf even of je komt.