‘JC DOETINCHEM E-Sport Championship: Een gametoernooi voor jongeren met online voorrondes en een spectaculaire offline finale!’

De grote finaledag van het gametoernooi ‘JC Doetinchem E-sport Championships is op zaterdag 9 april bij Amphion! De finalisten kwalificeerden zich via online voorrondes voor de eindstrijd en zullen op locatie uitvechten wie de winnaar wordt van te gekke prijzen, beschikbaar gesteld door o.a. Playseats.

JC DTC en Pro Players laten de deelnemers offline tegen elkaar strijden met de games FIFA 22 & Fortnite. De grote finale zal worden afgespeeld op een groot bioscoopscherm. Tijdens deze dag vinden er ook optredens plaats van verschillende artiesten, kun je F1 racen op een race-simulator van De Pitbox en kun je leren om een echte piece te zetten tijdens een graffiti-workshop. JC DTC is ook aanwezig om te laten zien wat JC DTC voor de jongeren in Doetinchem kan betekenen met een Experience Lab.

De finaledag is vrij toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in het gamen. De inloop is om 12:15 uur
en we starten rond 13:00 uur met het toernooi.

We zien jullie graag op 9 april bij Amphion, locatie Hofstraat 2 in Doetinchem! Voor meer informatie check de socials of www.proplayers.nl.