Muziek

Spelen, opnemen, oefenen, zingen..en jij?

De muziek is altijd aanwezig in JC. Met een oefenruimte en een opnamestudio, een DJ Academy en een eigen band weet je zeker dat er genoeg talent rondloopt. 

Bij ons staat samenwerking, ontmoeting en talentontwikkeling centraal. Iedereen is welkom. JC faciliteert zoveel mogelijk in wat je nodig hebt, en daagt je uit om met andere jongeren je netwerk en talent uit te breiden.

Lees meer over onze mogelijkheden hier op de website of kom een keer langs. 

Podia en Festivals

Misschien heb je ons wel eens voorbij zien komen op een podium of een festival. We proberen onze bands en artiesten zoveel mogelijk kansen te bieden om op te treden voor publiek.

Want wat is er nou leuker dan een enthousiast applaus in ontvangst te nemen? Je vindt JC in 2019/2020 onder andere op Djazvibes en het Stadsfeest.

Popoefenruimte en bandrepetities

Groei jij inmiddels uit je zolderkamer of de garage van je ouders uit? Je kunt bij ons terecht! Op de derde verdieping van de Gruitpoort bevindt zich onze popoefenruimte voor (jonge) bandjes.

In de popoefenruimte is een backline aanwezig. Via de receptie kan je de ruimte huren voor één of meedere keren tegelijk. Desgewenst is er een bandcoach aanwezig om jullie te ondersteunen. In de video hiernaast zie je hoe de jongeren van de Djazzvibes Academy een masterclass kregen van Waylon !

Kosten: op aanvraag
Tijden: Ma t/m Vr 15:00-22:00
Ook te huren voor organisaties tussen 12:00-15:00 (Neem hiervoor contact op met de receptie). 

Opnamestudio

Naast de popoefenruimte bevindt zich opnamestudio. Deze is ooit helemaal zelf gebouwd door jongeren. 
Helemaal perfect is hij dus niet, maar biedt volop mogelijkheden om jouw muziek op te nemen. 

Op de computer is er ook software beschikbaar om je eigen beats te maken. Wanneer je nog nooit hebt gewerkt met de software is er de eerste keer sowieso iemand bij om je op weg te helpen. De opnamestudio is te reserveren via de receptie. We vragen je vooraf een gebruikersovereenkomst te tekenen.

Kosten: op aanvraag
Tijden: 15:00-22:00
Ook te huren voor organisaties tussen 12:00-15:00 (Neem hiervoor contact op met de receptie).