Op zaterdag 16 april organiseren DRU Poppodium, Amphion Cultuurbedrijf en de Dag van de Achterhoekse Popmuziek de Muziek Meeting Achterhoek. MMA is een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt: van producers tot hiphopartiesten, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia. Alle stijlen worden vertegenwoordigd: van rap tot house en classic tot pop. Gedurende de dag kunnen deelnemers genieten van verschillende paneldiscussies, masterclasses en een afsluitende netwerkborrel.

Programma
Tijdens Muziek Meeting Achterhoek vinden er drie paneldiscussies plaats:
– De panel ‘Hoe creëer ik een fanbase?’ door Mirjam Sieben van Onlightning, Tim Kampman en Bastian Pen van Tricklebolt gaat over de tactiek tot het genereren van vele trouwe volgers en fans en over hoe je online (meer) inkomsten kunt genereren.
– Tijdens ‘De muzikant als ondernemer’ leren Ivar van Asten en Davy de Wit als tijdmaker bij Minder Druk je alle ins en outs over ondernemen en het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden.
– Erik Ramaker, Jesse Klein Entink & Melvin Dijkema spreken in ‘Talentmakelaars regio Achterhoek’ over de rol van een talentmakelaar: het helpen met plannen ontwikkelen en voortzetten van (jonge) talenten zoals muzikanten, producers en studio’s in de regio Achterhoek op gebied van urban en pop. Het geheel wordt gehost door Rosalie Meijer en Marius Kooy.

Via ons, JC, worden er drie masterclasses georganiseerd: Erik Bruil over Nederhop, Piet Jr. over zijn ervaring als rapper en Illicit Ace over het produceren en mixen van elektronische muziek.

Netwerkborrel
De dag vindt plaats tussen 12:00 – 17:30 en wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.
Gedurende de borrel hebben deelnemers de kans om na te praten met enthousiaste vakgelijke en aanwezige specialisten. De perfecte kans om jouw netwerk uit te breiden.

Aanmelden
Aanmelden kan tot op de dag zelf via deze link, maar je mag ook last minute binnen komen lopen.