On Stage

Voor podiumbeesten

Schrijf je in »Sta jij graag in de spotlight en ben je niet bang om jouw talent aan het publiek te laten zien? Dan is JC On Stage iets voor jou. Bij JC On Stage maak je theater en muziek en maak je samen met leeftijdsgenoten in 10 weken een voorstelling. Hierbij is veel ruimte voor jouw inbreng, talent en creativiteit. 

Een productie maak je samen met professionele docenten die jou alles kunnen leren over theater, zang, podiumpresentatie en performance. Daarnaast ontwikkel je ook nog eens je zelfvertrouwen.

Elke woensdagavond zijn de lessen en deze zomer (2020) kun je meedoen aan Summerschool of de Muziektheater Vierdaagse!

Summerschool & Vierdaagse

Doe in juli mee aan de Summerschool en in augustus aan onze Muziektheater Vierdaagse!

Docenten

Carina Numan

Bij JC On Stage leer je hoe theater en muziek samen het verhaal vertellen. Wat je met woorden niet kunt zeggen, kun je met muziek voelbaar maken. Hoe? Dat is steeds weer een ontdekkingsreis, een nieuw avontuur.

Sofie Cornelissen

Hé! Wie ben jij? Ik wil het weten! Wat zeg je? Ik wil het horen! Wil je muziektheater maken? Laat maar zien wat je kan! Ik help je met veel plezier je talent te ontwikkelen. Geen muziek is betoverender dan de stemmen van jonge mensen als we niet kunnen horen wat ze zeggen.

Zwaan Stam

Met muziek kan ik laten horen hoe je beweegt. Heet het dan dans? Met een lied kan ik vormgeven wat ik wil zeggen; dan heet het zang. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die niet kan zingen!

Wendelien Wouters

Bij On Stage krijgen jouw ideeën een plek. Ik ben nieuwsgierig naar welk verhaal jij op het podium wilt vertellen. En ik leer je hoe je dat doet met zelfvertrouwen en lef. Daar heb je je leven lang wat aan.

Praktische informatie

Dag
Woensdag

Tijd
On Stage Junior, tot 10 jaar: 17.00 – 18.00 uur
On Stage Groep A, 10 tot 14 jaar: 18.00 – 20.00 uur
On Stage Groep B, 14 – 20 jaar: 20.00 – 22.00 uur
On Stage Goud: 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Kosten
10 weken – On Stage Junior: € 60,-
10 weken – On Stage A, B, Goud: € 120,-
40 weken – On Stage Junior: € 200,-
40 weken – On Stage A, B, Goud: € 400,-