22 februari start de tweede ronde van het ‘JC DOETINCHEM E-Sport Championships’ in samenwerking met Pro Players. Deze ronde van het online gametoernooi spelen we de populaire games FIFA 22 & Fortnite. De winnaars van deze ronde kwalificeren zich voor de grote offline finaledag op 9 april bij Amphion, locatie Hofstraat 2. Tijdens de voorrondes kunnen de deelnemers PS4-shoptegoed winnen en tijdens de finaledag zijn er te gekke prijzen te winnen. Mede mogelijk gemaakt door o.a. Playseats!

De deelnemers gaan in toernooivorm de strijd met elkaar aan om te laten zien dat ze de beste E-sporter van Doetinchem en omstreken zijn. JC DTC en Pro Players zorgen ervoor dat de deelnemers strijden voor te gekke prijzen. In de finale komen we op spectaculaire wijze tot de absolute winnaar. Tijdens deze grote finaledag is er van alles te beleven op het gebied van E-sport, zoals gamen op verschillende consoles, arcadekasten, tips and tricks van professionele E-sporters, demo’s en optredens van verschillende artiesten.

Deelname aan het toernooi is gratis en voor jongeren van 12 jaar tot 28 jaar. De inschrijving voor het online toernooi kan via de website van Proplayers Op deze website is ook het volledige speelschema, tijden en verdere informatie te vinden.

Dus schrijf je in, laat je game-skills zien en ontmoet jouw gamevrienden zowel online als offline tijdens de ‘JC DOETINCHEM E-Sport Championships’.

Schrijf je nu in! »