Op 24 oktober 17:00 uur lieten 7 jongeren en 6 ouderen zich 3 dagen én 3 nachten “opsluiten” in de Gruitpoort en JC. Onder leiding van Boaz Boele en Machteld van der Meij waren het 3 dagen vol gesprekken, ontmoetingen en activiteiten. Met als spectaculaire afsluiting de feestelijke presentatie op 27 oktober.

Na 3 kennismakingsbijeenkomsten de afgelopen maand hebben alle deelnemers aan de Slowdate overnight iets te eten en hun favoriete muziekstuk/liedje meegenomen. Het bleek een perfecte opening van dit experiment waar de basis werd gelegd voor de positieve sfeer die gedurende de afgelopen dagen duidelijk voelbaar was.

De verschillende activiteiten zoals stijldansen, djembé les, spelletjes, workshops en het bezoek aan de markt zorgt voor inside jokes, veel lol en een hoop gezelligheid. De avondjes worden langer, de oogjes kleiner. Al met al is iedereen unaniem; dit was een unieke ervaring!

Lees meer over de slowdate overnight:

https://www.gelderlander.nl/doetinchem/slowdate-overnight-dag-1-ik-merk-geen-leeftijdsverschil~a6d76077/

https://www.gelderlander.nl/doetinchem/slowdate-overnight-dag-2-ik-krijg-er-kippenvel-van~a12dce55/

De slowdate is er elke 2e maandag van de maand van 17:00-19:00. Elke editie staat er een ander thema centraal waarover jongeren en ouderen met elkaar over in gesprek gaan. Aanmelden kan via m.vandermeij@gruitpoort.nl