Sporten in JC

Sporten in JC? Jazeker! Het klink misschien een beetje gek. Want wij zijn natuurlijk geen sportschool. Als je bij ons komt sporten weet je zeker dat je iets doet wat je leuk vindt en dat je ook nog eens leuke mensen ontmoet. Want naast het sportieve aspect vinden wij het ook heel belangrijk dat het gezellig is.  Je kunt van te voren graag aangeven wat je wilt doen. Wanneer mogelijk passen wij dat in in het programma van de avond.

Stimuleringsprijs

Via het Noaberfonds wisten we geld te krijgen voor materialen. Hierdoor konden we boksen, konden de jongens los gaan met gewichten en werden de lessen van Julie steeds uitdagender. Als extra beloning kregen we begin 2019 de stimuleringsprijs vanuit Sportservice Doetinchem. Met het bijbehorende bedrag konden we extra materialen aanschaffen.

Jongeren denken mee

Jongeren denken mee over de invulling. Van boxen tot dansen op ‘Just Dance’. Iedereen kan op zijn niveau aansluiten. Vanuit Sportservice Doetinchem krijgen we de expertise, voorbeelden voor in de lessen en mogen we aansluiten bij events. Samen met Sportservice stimuleren we jongeren om ook bij verenigingen te kijken en door te stromen.