Vorig jaar waren we op bezoek bij het jongerencentrum Gençlik Merkezi in Ankara. Toen is het idee geboren een uitwisseling op te zetten voor jongeren. In de week van 17 t/m 21 juni is het zo ver! Ankara komt naar Doetinchem.

Meld je aan!
Gedurende 1 week is er een activiteitenprogramma waar de +/- 20 Turkse en +/- 20 Nederlandse jongeren samen aan deel nemen. Vanaf april kunnen de jongeren uit Doetinchem en omgeving zich inschrijven.  Als je je aanmeldt ga je samen met de andere Nederlandse deelnemers het programma verder invullen.

Na 2 kennismakingsbijeenkomsten maken we ons op voor de komst van onze bezoekers. Het doel van de uitwisseling is vooral de sociale contacten onderling en het kennismaken met een andere cultuur. Vooroordelen verminderen en leren van elkaar. Samen met de Merkez Moskee maken we er een mooie week van.

Jongeren tussen de 17 en 26 jaar kunnen zich inschrijven via de website! Vul het formulier hieronder in we nemen contact met je op. Er zitten geen kosten aan dit project. Wel zal je in de middag soms voor je eigen eten en drinken moeten zorgen. De deelnemers uit Ankara overnachten samen op een evenementen locatie in Gaanderen.

Als je je hebt ingeschreven nodigen we jou en eventueel je ouders uit voor 15 mei in het Jongerencentrum. Deze dag maken we kennis met elkaar en krijg je meer informatie over de 2e kennismakingsbijeenkomst en de uitwisselingsweek. Het is belangrijk dat je de data voorafgaand aan de uitwisseling en de week van de uitwisseling zelf aanwezig kunt zijn. We gaan hierover ook in overleg met jouw school, als dat nodig is.